Feilkode 0x87DD0019 vises når du prøver å koble til Xbox Live eller logge på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å koble til Xbox Live eller logge på Xbox One, og tilkoblingen blir tidsavbrutt.

0x87DD0019

Det kan bety at Xbox Live-tjenesten er nede, eller at du har en tilkoblingsfeil.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-18T14:58:13.4061472+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live

Hvis det ikke er noen gjeldende varsler på siden for tjenestestatus, kan du prøve å bruke Løsning for strømmingskvalitet på Xbox One til å feilsøke tidsavbrudd og problemer med treg tilkobling.