Feilkode 0x87de0017 vises når du laster ned innhold på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned innhold til Xbox One-konsollen:

0x87de0017

Dette kan bety at innholdet ikke kan lastes ned fra Store, eller at det er et problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Prøv å laste ned innholdet på nytt.

1. Trykk høyre trigger (RT ) på Hjem-skjermen, og trykk deretter A for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg , og merk deretter spillet eller appen du prøver å laste ned.
  3. Hvis statusen er I kø eller Midlertidig stanset, velger du spillet eller appen og trykker menyknappen. Deretter velger du Gjenoppta installasjon.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-03-27T09:51:58.5582071+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2017-03-27T09:51:58.5582071+00:00