Feilkode 0x87DE2713 vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One-konsollen

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

0x87DE2713

Dette betyr at vi ikke finner lisensen for spillet eller appen i Store for å bekrefte at du eier spillet eller appen.

Løsning

Bruk følgende løsninger til å løse dette problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-26T12:03:31.9618504+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-04-26T12:03:31.9618504+00:00

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Løsning 2: Vent, og prøv på nytt senere.

Hvis Xbox Live-tjenesten er oppe og går, har vi problemer med å finne og få tilgang til denne artikkelen. Gi oss litt tid til å finne ut av dette, og prøv på nytt senere.