Feilkode 0x87DE2720 vises når du installerer Xbox Store-innhold på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å installere innhold fra Xbox Store på Xbox One-konsollen:

0x87DE2720

Dette betyr at innholdet ikke kunne lastes ned fra Xbox Store.

Løsning

Du løser dette problemet ved å avinstallere og deretter installere innholdet på nytt. Slik gjør du det:

På Xbox One
  1. Avinstaller appen eller spillet:
    1. Dobbelttrykk Xbox-knappen  for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
    2. Velg Mine spill og apper.
    3. Velg .
    4. Velg innholdet du prøver å installere.
    5. Trykk menyknappen  på kontrolleren.
    6. Velg Administrer spill eller Administrer app.
    7. Velg spillet eller appen.
    8. Velg Avinstaller alle.
    9. Velg Avinstaller alle for å bekrefte.
  2. Installer appen eller spillet på nytt. Slik gjør du det:
    1. Gå til Hjem-skjermen.
    2. Velg Mine spill og apper.
    3. Velg Klar til å installere.
    4. Velg Installer.
I Windows 10
  1. Avinstaller appen eller spillet. Slik gjør du det:
    1. Gå til Start, og bla gjennom applisten til du finner appen eller spillet du vil installere.
    2. Trykk og hold (eller høyreklikk) appen eller spillet, og velg deretter Avinstaller.
    3. Velg Avinstaller for å bekrefte.
  2. Installer appen eller spillet på nytt. Slik gjør du det:
    1. Gå til Start, og velg Store-appen.
    2. Logg på Store-appen med Microsoft-kontoen.
    3. Velg kontoikonet > Mitt bibliotek.
    4. Bla ned til du finner appen eller spillet du vil installere, og velg deretter nedlastingsikonet. Appen eller spillet installeres automatisk.