Feilkode 0x87DF2EE7 vises når du prøver å få tilgang til innhold fra Xbox Live

Du får følgende feilkode når du prøver å få tilgang til innhold fra Xbox Live:

0x87DF2EE7

Dette kan bety at Xbox ikke kunne laste inn ønsket ressurs. Dette skyldes mest sannsynlig et problem med navneløsingen av ressursen til en IP-adresse.

Løsninger

I de fleste tilfeller er dette en midlertidig tilkoblingsfeil. Prøv på nytt litt senere, og dermed skal du kunne få tilgang til innholdet du var på jakt etter.

Hvis problemet vedvarer, prøver du følgende:

1. Start nettverksenheten på nytt.
  2. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  5. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk.
  6. Velg Detaljert nettverksstatistikk.

Hvis testen viser mer enn 5 prosent pakketap, kan du prøve løsningen for treg ytelse for Xbox Live.