Feilkode 0x87e00065 vises når du installerer et spill fra plate på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å installere et spill fra plate på Xbox One:

0x87e00065

Something went wrong. Give it another try.

Denne feilen vises når spillet du installerer fra platen, også samtidig installeres fra Xbox Store-tjenesten.

Løsning

Prøv å løse problemet ved å slette spillet og deretter installere det på nytt fra platen i frakoblet modus. Når spillet er lastet ned, går du online igjen på Xbox One-konsollen. Slik gjør du det:

Trinn 1: Avinstaller spillet:

1. Gå mot høyre på Hjem-skjermen, og åpne Mine spill & apper.
  2. Uthev spillet, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  3. Velg Administrer spill.
  4. Velg Avinstaller alle på menyen.

Trinn 2: Sett konsollen i frakoblet modus:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå offline.

Trinn 3: Installer spillet fra platen:

Når du setter inn en spillplate, kontrollerer konsollen om spillet allerede er installert. Hvis ikke blir du bedt om å installere spillet.

Obs! Du blir kanskje også bedt om å laste ned en oppdatering til spillet før du kan spille det.

Trinn 4: Sett konsollen i tilkoblet modus:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Gå online.