Feilkode 0x8923101c vises når du prøver å bli med i et party på Xbox One

Du får følgende feilkode når du prøver å bli med i et party på Xbox One-konsollen eller i Xbox-appen i Windows 10:

0x8923101c

Dette kan bety at du ikke fullførte frakoblingen i det forrige partyet du ble med i.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å koble fra det forrige partyet du var i, og deretter prøve å bli med i det nye partyet. Slik gjør du det:

1. Gå tilbake til det forrige partyet du ble med i.
  2. Rull ned til bunnen, og velg Forlat party.
  3. Prøv å bli med i det nye partyet på nytt.

Obs!  Hvis du var lederen for det forrige partyet, vises det ikke noe alternativ for å forlate partyet. Hvis du vil koble fra et slikt party, trykker du Xbox-knappen  på kontrolleren for å gå tilbake til guiden. Uthev partyet, og trykk deretter menyknappen  på kontrolleren. Velg Avslutt. Prøv å bli med i det nye partyet på nytt.