Feilkode 0x89231022 vises når du prøver å starte en partychat på Xbox One

Du får følgende feilkode når du prøver å starte en partychat på Xbox One:

0x89231022

Dette kan bety at Xbox Live Gold-abonnementet har utløpt eller er ugyldig, eller at du trenger et Xbox Live Gold-abonnement.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Oppdater Xbox Live Gold-abonnementet.

Hvis betalingsalternativet er utløpt eller ugyldig, må du endre betalingsalternativet som er knyttet til Xbox Live Gold-abonnementet før du kan betale det utestående beløpet og fornye abonnementet. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Tjenester og abonnementer.
  3. Velg Betal nå under Neste betaling for abonnementet med utestående saldo.
  4. Bruk rullegardinlisten på siden for endring av betalingsalternativ for abonnementer til å velge betalingsalternativet som skal endres.

Obs!  Du legger til et nytt betalingsalternativ ved å velge Legg til ny betalingsmåte, velge Neste og deretter følge fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet, direkte debitering (bare Tyskland) eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ. (Ikke alle betalingsalternativer er tilgjengelige i alle land.)

5. Når du har endret betalingsalternativet, velger du Neste. Dermed overføres eventuelt utestående beløp til det nye betalingsalternativet, som belastes med en gang.

Løsning 2: Få deg et Xbox Live Gold-abonnement.

Hvis du vil ha et Xbox Live Gold-abonnement, kan du se Hvordan få et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold.