Feilkode 0x89231806 vises når du prøver å starte eller bli med i et party på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å starte eller bli med i et party på Xbox One:

0x89231806

Your network settings block the Party Chat

Dette kan bety at Internett-tilkoblingen mellom Xbox-konsollen og medlemmene av den andre enheten er brutt. Dette skyldes ofte inkompatible NAT-typer (Network Address Translation).

Løsning

Du og vennen din, som du vil bli med i partyet til, må bruke løsningen for flerspilling for Xbox One for å løse dette problemet.