Feilkoden 0x91d70000 vises når du prøver å spille av en plate på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å spille av en plate på Xbox One-konsollen:

0x91d70000

Dette betyr at formatet på platen ikke ble gjenkjent.

Løsning

Hvis platen du prøvde å spille av var en Blu-ray-plate, DVD-plate eller Xbox One-spillplate, kan du se Feilsøke problemer med å spille av en plate på Xbox One.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkoden 0x91d70000 vises når du prøver å spille av en plate på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?