Feilkode 0x91d7000a vises når du prøver å laste inn en Blu-ray-plate på Xbox One

Du ser kanskje følgende feilkode og -melding når du prøver å laste inn en Blu-ray-plate på Xbox One-konsollen:

0x91d7000a

Avspilling stoppet. Kontroller at HDMI-inngangen på TV-apparatet støtter HDCP-rettighetsadministrasjon. Hvis ikke kan du prøve å koble Xbox til en annen TV-inngang.

Løsning

Du løser dette problemet ved å løse ut platen og starte Xbox One-konsollen på nytt:

1. Løs ut Blu-ray-platen fra konsollen.
  2. Gå til Xbox Hjem, flytt fokus til Blu-ray-flisen når Blu-ray vises på den store appflisen, og trykk deretter menyknappen   på kontrolleren.
  3. Velg Avslutt. Hvis Avslutt ikke er tilgjengelig, er appen allerede lukket.
  4. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.

Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

5. Velg Innstillinger.
  6. Velg Start konsollen på nytt.
  7. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen  på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.

8. Sett inn Blu-ray-platen på nytt etter at konsollen har startet på nytt.