Feilkode 8000001e vises når du bruker Xbox One SmartGlass-appen til å koble til Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når Xbox One SmartGlass-appen prøver å koble til Xbox One-konsollen:

8000001e

Kan ikke koble til konsollen din akkurat nå.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Installer Xbox One SmartGlass-appen på nytt

1. Slett Xbox One SmartGlass-appen på enheten, og installer den deretter på nytt.
  2. Pass på at du kobler enheten til det trådløse hjemmenettverket.
  3. Slå av konsollen ved å holde inne Xbox-knappen på fremsiden av konsollen i ca. 10 sekunder. Konsollen slår seg nå av.
  4. Slå på konsollen igjen ved å trykke Xbox-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på håndkontrolleren.

Obs! Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du trinn 3 og 4. Pass på at du holder inne av/på-knappen til konsollen slår seg helt av.

5. Start Xbox One SmartGlass-appen på enheten, og trykk deretter Koble til-ikonet.

Obs!  Hvis du får denne feilmeldingen etter at du har spilt et spill, kan du se trinnene under Xbox One SmartGlass kan ikke koble til konsollen etter at du har spilt et spill.

Løsning 2: Bekreft at enheten er koblet til konsollen

Pass på at du kobler enheten til det trådløse hjemmenettverket. Selv om smarttelefonen eller nettbrettet kan kommunisere med konsollen over et mobilt nettverk, får du best ytelse hvis du kobler enheten til samme trådløse nettverk som konsollen.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til, prøver du å koble til ved å bruke IP-adressen til Xbox One-konsollen:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger og deretter Alle innstillinger.
  3. Under Nettverk velger du Avanserte innstillinger for å vise IP-adressen til konsollen.
  4. Trykk Koble til-ikonet i SmartGlass på enheten, og trykk deretter Angi IP-adresse.
  5. Angi IP-adressen som vises, og trykk deretter Koble til.

Løsning 3: Kontroller at du bruker den samme Microsoft-kontoen

Hvis SmartGlass ikke finner Xbox One, må du kontrollere at Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen for Xbox Live, er den samme kontoen du bruker til å logge på SmartGlass. Hvis du ikke vet hvilken Microsoft-konto som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, kan du se løsningen for tapt konto  eller løsningen for tapt passord.

Løsning 4: Kontroller at SmartGlass er aktivert på Xbox One-konsollen

Hvis du vil ha hjelp til å aktivere SmartGlass på Xbox-konsollen, kan du se Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox One.