Feil 80004003 vises når du prøver å starte innhold på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å starte innhold:

80004003

Dette betyr at innholdet du valgte, ikke ble startet.

Løsning

Du løser dette problemet ved å vente noen minutter og deretter prøve å starte innholdet på nytt.

Hvis problemet vedvarer, må du starte konsollen på nytt og deretter prøve på nytt. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte innholdet på nytt.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt.