Feilkode 80040210 vises når du prøver å spille av et klipp på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å spille av et klipp på Xbox One-konsollen:

Feil 80040210

Dette betyr at klippet ikke kunne spilles av på Xbox fordi konsollen mistet tilkoblingen til Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-10-22T14:09:29.8910411+00:00

Løsning 2: Kontroller og feilsøk nettverkstilkoblingen.

Hvis problemet vedvarer, prøver du følgende:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Bla til Innstillinger, og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk, og velg deretter Detaljert nettverksstatistikk.

Hvis du ser mer enn fem prosent pakketap, feilsøker du tilkoblingen ved hjelp av Løsning for treg ytelse for Xbox One.