Feilkode 80040210 vises når du prøver å spille av et klipp på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å spille av et klipp på Xbox One-konsollen:

Feil 80040210

Dette betyr at klippet ikke kunne spilles av på Xbox fordi konsollen mistet tilkoblingen til Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-01-20T00:19:13.9459021+00:00

Løsning 2: Kontroller og feilsøk nettverkstilkoblingen

Hvis problemet vedvarer, prøver du følgende:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Gå til Innstillinger og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Under Nettverk velger du Nettverksinnstillinger, og deretter Detaljert nettverksstatistikk.

Hvis du ser mer enn fem prosent pakketap, feilsøker du tilkoblingen ved hjelp av Løsning for treg ytelse for Xbox One.