Feilkode 80040212 vises når du prøver å spille av et spillklipp på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å se et spillklipp på Xbox One-konsollen:

80040212

Dette betyr at Xbox ikke kan åpne klippet du prøver å spille av.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-07-25T20:47:28.6601563+00:00

Løsning 2: Prøv et annet klipp

Spillklippet du prøvde å åpne, har enten blitt slettet eller ikke publisert i utgangspunktet. Velg et annet klipp for avspilling.