Feilkode 0x80070005 vises når du starter noe på Xbox One

Hvis du ser følgende feilkode når du prøver å starte noe:

0x80070005

Det kan være et problem med Xbox Live eller artikkelen du prøver å bruke.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du å starte spillet eller appen på nytt.

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-03-24T11:35:49.9517786+00:00

Hvis du får den samme feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Start Xbox-konsollen på nytt.

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger > Strøm og oppstart.
  3. Velg Slå av eller start på nytt > Start på nytt nå.

Hvis du fortsatt får denne feilen, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Fjern profilen, og legg den til på nytt.

1. Fjerne profilen
    1. Dobbelttrykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger > Konto > Fjern kontoer.
    3. Velg profilen, og velg deretter Fjern.
    4. Gå til innstillingen Strøm og oppstart, og start Xbox-konsollen på nytt.
  2. Legge til profilen
    1. Dobbelttrykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
    2. Velg Logg på > Legg til og administrer.
    3. Skriv inn Microsoft-kontoens e-postadresse og passord for profilen din, og følg deretter instruksjonene.

Når du er ferdig, prøver du å starte spillet eller appen på nytt.