Feilkode 80070015 vises når du tar ut en spillplate fra Xbox One-konsollen i løpet av en installasjon

Problem

Følgende feilkode vises når du installerer innhold fra en plate, men du tar ut platen fra Xbox One-konsollen før installasjonen er fullført:

80070015

Dette betyr at installasjonen ikke ble fullført mens platen var satt i.

Løsning

Du løser dette problemet ved å sette inn platen på nytt og installere eller starte innholdet en gang til fra Mine spill og apper. Slik gjør du det:

1. Sett inn platen på nytt i Xbox One-konsollen.
  2. Trykk Xbox-knappen for å gå tilbake til startskjermen.
  3. Velg Mine spill og apper.
  4. Finn innholdet og prøv å installere det på nytt.