Feilkode 80070020 vises når du starter en app på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du bruker Xbox One-konsollen:

Feil 80070020

Denne feilen kan oppstå hvis du prøver å starte en app som allerede kjører.

Løsninger

Hvis appen eller spillet nylig ble brukt, prøver du følgende:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-09-24T05:49:19.6488810+00:00

Løsning 2: Avslutt og start appen på nytt.

1. Bruk venstre styrespak eller D-pad til å bla ned og peke på appen i delen for nylig brukte apper på Hjem-skjermen.
  2. Trykk på menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Avslutt.
  4. Start appen på nytt.

Løsning 3: Start konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte appen på nytt.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt. Prøv å starte appen på nytt.