Feilkode 8007007A vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox One-konsollen:

8007007A

Dette kan bety ett av følgende:

• Betalingsinformasjonen for kontoen må oppdateres.
  • Bufferinformasjonen på Xbox-konsollen må oppdateres.
  • Det har oppstått et problem med tilkoblingen til Xbox Live.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

Løsning 1: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

Sikkerhetsinformasjon henviser til et telefonnummer eller en sekundær e-postadresse vi kan bruke til å kontakte deg vedrørende kontosikkerhet. Denne informasjonen gjør at vi kan bekrefte identiteten din før kontoen din endres. Disse endringene kan for eksempel være et nytt passord eller ny faktureringsinformasjon eller kontaktinformasjon. Dette er med på å holde kontoen din sikker.

1. Logg på Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet, tilbakestiller du det.
  2. Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Kontroller for eksempel at opplysningene for Telefonnummer, Alternativ e-postadresse og Sikkerhetsspørsmål (hvis det er tilgjengelig) stemmer.

Løsning 2: Bekreft faktureringsinformasjonen.

1. Logg på Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet, kan du tilbakestille det.
  2. Kontroller faktureringsinformasjonen for Microsoft-kontoen. Bekreft for eksempel at faktureringsadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med faktureringsadressen som brukes av kredittkortselskapet.
    Obs! Kontroller at betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.
  3. Logg av Microsoft-kontoen, og logg deretter på på nytt.
  4. Logg på konsollen, og prøv å koble til Xbox Live.

Løsning 3: Fjern kontoen, og legg den deretter til på Xbox One-konsollen på nytt.

Trinn 1: Fjern kontoen fra Xbox One-konsollen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Fjern kontoer under Konto.
  1. Uthev kontoen du vil fjerne, og velg deretter Velg denne personen.
  2. Velg Fjern for å bekrefte.

Trinn 2: Legg til kontoen på Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Rull ned for å velge kontoen du vil logge på.
  4. Rull ned, og velg Legg til og administrer.
  1. Velg Legg til ny.
  1. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox-kontoen du vil legge til, og velg deretter Enter.
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Enter.
  1. Les vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Microsoft, og velg deretter Jeg godtar.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere innstillingene for pålogging og sikkerhet og legge til kontoen på Xbox One-konsollen.

Løsning 4: Feilsøk Xbox Live-tilkoblingen.

Hvis problemet vedvarer, feilsøker du Xbox Live-tilkoblingen.