Del denne siden

Feilkode 8007019x vises når du prøver å oppdatere programvaren for Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å oppdatere programvaren for Xbox One-konsollen:

8007019x

Obs!  X-sifferet varierer.

Løsning

Du løser dette problemet ved å bruke løsningen for systemoppdatering for Xbox One:

  1. Gå til løsningen for systemoppdatering for Xbox One.
  2. Velg Jeg får en feilmelding eller en feilkode.
  3. Velg Jeg får en feilkode.
  4. Rull ned på skjermen, og velg 8007019x.
  5. Følg instruksjonene i Trinn 4 for å oppdatere konsollen.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8007019x vises når du prøver å oppdatere programvaren for Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden