Feil 800704C6 vises når du prøver å bruke en funksjon på Xbox Live

Problem

Følgende feilkode vises når du prøver å bruke en funksjon på Xbox Live:

• 800704C6

Dette kan bety at nettverkstilkoblingen ikke ble registrert.

Løsning

Du løser dette problemet ved å bekrefte at du er tilkoblet og logget på Xbox Live.

Hvis du har koblet til Xbox Live tidligere, men har problemer med å logge på igjen, prøver du disse feilsøkingstrinnene.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.