Feilkode 800705b4 vises når en Xbox-app ikke starter etter en oppdatering

Følgende feilkode vises når du prøver å starte en Xbox One-app etter at du har oppdatert den:

800705b4

Dette kan bety at appen ble skadet etter en appoppdatering.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-24T00:05:07.4765102+00:00

Løsning 2: Slett appen og last den ned på nytt.

1. Trykk høyre trigger (RT) Hjem-skjermen, og åpne Mine spill og apper.
  2. Merk appen, og trykk deretter menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Administrer app.
  4. Velg Avinstaller alle fra menyen.
  5. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  6. Velg Innstillinger.
  7. Velg Start konsollen på nytt.
  8. Når konsollen har startet på nytt, laster du ned appen på nytt og prøver å starte den.