Feilkode 800706BE vises når du prøver å starte en Xbox One-app

Følgende feilkode vises når du prøver å starte en Xbox One-app:

800706BE

Dette kan bety at et problem førte til at appen krasjet eller ble avsluttet uventet.

Løsninger

Løsning 1: Prøv å starte appen på nytt.

Du løser dette problemet ved å vente noen minutter og deretter prøve å starte appen på nytt.

Hvis appen ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

Du løser dette problemet ved å starte Xbox One-konsollen på nytt og deretter prøve å starte appen igjen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen  på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.