Feilkode 800706F4 vises når du starter et Xbox One-spill

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et Xbox One-spill:

800706F4

Spillet startet ikke, noe som kan skyldes hvordan spillet er lagret på konsollen din.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Prøv å starte spillet på nytt.

1. Trykk høyre trigger på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du prøver å spille.

Hvis spillet ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte spillet på nytt.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt. Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 3: Installer spillet på nytt.

Når du installerer spillet på nytt, overskrives spillet som er lagret på konsollen. Du må avinstallere den forrige installasjonen først, uansett om du installerte spillet fra en plate eller fra Xbox Games Store. Slik avinstallerer du et spill:

1. Trykk høyre trigger på Hjem-skjermen, og trykk deretter A-knappen for å åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du vil avinstallere.
  4. Trykk menyknappen på kontrolleren, og velg Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller laste det ned på nytt fra Xbox Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Store, velger spillet og velger deretter Install.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.