Feilkode 80072EE7 vises når du prøver å åpne innhold på Xbox One-konsollen

Følgende feil vises når du prøver å åpne innhold på Xbox One-konsollen:

Feil 80072EE7

Dette kan bety at konsollen ikke kan laste inn ressursen du prøvde å åpne. Denne feilen oppstår vanligvis når en nettverkstilkoblingsfeil hindrer at ressursnavnet løses til en IP-adresse.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-01T17:56:24.7594386+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live

1. Start nettverksenheten på nytt.
  2. Test tilkoblingen til Xbox Live:
    1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Nettverk.
    5. Velg Nettverksinnstillinger.
    6. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis det angis mer enn 5 prosent pakketap, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.