Feilkode 80072EFE vises når du bruker Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du bruker Xbox One-konsollen:

Feil 80072EFE

Dette kan bety at nettverkstilkoblingen ble avbrutt under henting av oppdateringen for dette innholdet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-02-22T13:53:49.6237431+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live

1. Start nettverksenheten på nytt (modem, gateweay eller ruter).
  2. Kontroller den detaljerte nettverksstatistikken for å se om du har pakketap på mindre enn fem prosent. Slik gjør du det:
    1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Nettverk.
    5. Velg Nettverksinnstillinger.
    6. Velg Detaljerte nettverksinnstillinger til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen.
    7. Se informasjonen for Pakketap, som er den tredje verdien i høyre kolonne.

Hvis du ser mer enn fem prosent pakketap, kjører du Løsning for feil på flerspillertilkobling til Xbox One og velger Du har høyt pakketap.