Feilkode 80072F8F vises når du prøver å koble til Xbox Live

Følgende feilkode vises når du prøver å bruke en funksjon på Xbox Live:

80072F8F

Dette kan bety at det er et problem med tilkoblingen til Xbox Live-tjenesten.

Obs! Dette er vanligvis en midlertidig feil.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-25T20:36:16.5904907+00:00

Løsning 2: Start nettverksenheten på nytt.

Du løser dette problemet ved å starte nettverksenheten på nytt. Start for eksempel ruteren eller gatewayen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Test tilkoblingen til Xbox Live.

Du løser dette problemet ved å teste tilkoblingen til Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Bla til Innstillinger, og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk.
  4. Velg Detaljert nettverksstatistikk.

Hvis testen viser mer enn 5 prosent pakketap, prøver du å feilsøke nettverksytelsen.