Feilkode 801540A9 vises når du starter et spill på Xbox One

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned et spill til Xbox One:

801540A9

Denne profilen kan ikke koble til Xbox Live på denne konsollen. Last den ned på nytt for å løse problemet.

Dette kan bety at en barnekonto har problemer med å laste profiler for familiemedlemmer.

Løsning

Du må knytte barnekontoen til foreldrekontoen på nytt. Slik gjør du:

1. Logg på Microsoft-kontoen din og velg Familie-fanen.
  2. Velg Legg til et barn.
  3. Skriv inn e-postadressen til barnekontoen som du vil knytte til foreldrekontoen på nytt. Deretter sendes en invitasjon til barnekontoens e-postadresse.
  4. Logg av Microsoft-kontoen din, og logg på barnekontoen.
    Obs! Av sikkerhetsgrunner kan du bli bedt om å verifisere kontoen.
  5. Klikk på knappen Logg på og godta.
    Obs! E-postadressen finner du ved å velge Vis innboks.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.