Feilkode 8015DC01 vises når du bruker Xbox One

Du ser følgende feilkode når du bruker Xbox One:

8015DC01

Dette kan bety at konsollen må oppdateres. Hvis du starter konsollen på nytt, lastes alle oppdateringer som er tilgjengelige, ned automatisk.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-07-25T05:58:40.4861320+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

Start konsollen på nytt for å laste ned tilgjengelige oppdateringer. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.