Feil 8015DC12 vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å starte et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

8015DC12

Dette betyr at du kanskje må vente noen minutter og deretter prøve å spille av innholdet på nytt, eller du må starte konsollen på nytt.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-03-29T07:27:25.8386830+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

Du løser dette problemet ved å starte Xbox One-konsollen på nytt og deretter prøve å starte spillet eller appen på nytt. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt. Prøv å spille av innholdet på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.