Feilkode 80270254 vises når du spiller av innhold på Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du prøver å spille av deler av innhold på Xbox One:

80270254

Dette kan bety at du må installere den riktige appen for å spille av innholdet, eller at innholdet du prøver å spille av, ikke er installert.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

TV, musikk og video: oppe og går
2017-08-19T10:01:18.8196856+00:00

Løsning 2: Kontroller at du kan logge på Xbox Live

Kontroller at du er koblet til Xbox Live og logget på profilen din. Hvis du ikke kan koble til, kan du se Løsning for tilkobling til Xbox One.

Løsning 2: Kontrollere at du bruker riktig app

Kontroller at du har lastet ned riktig app for å bruke eller spille av innholdet.

Løsning 3: Last ned innholdet på nytt

Last ned innholdet på nytt fra Xbox Store. Se Installere spill på Xbox One.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.