Feilkode 807A1007 vises når du vil bli med i en spillergruppe på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å bli med i en spillergruppe på Xbox One:

0x807A1007

Dette kan bety at Internett-tilkoblingen mellom Xbox-konsollen og medlemmene av den andre enheten er brutt. Dette skyldes som oftest et tilkoblingsproblem mellom deg og verten. Av og til kan det skyldes en konflikt i NAT-typen som brukes av deg og verten.

Løsninger

Løsning 1: Prøv å bli med i spillergruppen på nytt

Denne feilen kan skyldes midlertidige nettverksproblemer, så et nytt forsøk på å bli med i spillergruppen pleier å løse problemet.

Løsning 2: Kontroller om du har et NAT-problem (Network Address Translation)

Du og de andre som prøver å bli med i spillergruppen, må prøve løsningen for flerspilling for Xbox One for å feilsøke NAT-relaterte problemer.