Feilkode 0x807D0106 vises når du blir med i et party på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å bli med i et party på Xbox One:

0x807D0106

Dette kan bety at Internett-tilkoblingen mellom Xbox-konsollen og medlemmene av den andre enheten er brutt. Dette skyldes ofte inkompatible NAT-typer (Network Address Translation).

Løsning

Du og vennen din, som har et party du prøver å bli med i, må feilsøke ved hjelp av løsningen for flerspilling for Xbox One for å løse dette problemet.