Feilkode 80A40008 vises på grunn av et problem med tilkoblingen eller kontoen på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å logge på Xbox-profilen eller gjenopprette profilen på Xbox One-konsollen:

Det oppstod et problem. Kan ikke fortsette.

0x80A40008

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et problem med tilkoblingen til Xbox Live.
  • Du oppga feilaktig informasjon (e-postadresse eller passord) om Microsoft-kontoen.
  • Det er et problem med Microsoft-kontoen din.
  • Du har for mange kontoer lagret på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å prøve løsningene nedenfor.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-09-23T15:21:42.7856669+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Bla til høyre, og velg Test nettverkstilkobling.

Hvis meldingen "Everything is good" vises, kan du prøve å logge på Xbox-profilen. Hvis denne meldingen ikke vises, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Løsning 3: Fjern kontoen, og legg den til på nytt.

1. Fjern kontoen fra konsollen. Slik gjør du det:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Fjern kontoer under Konto.
    5. Bla mot høyre, og merk kontoen for å velge den.
    6. Velg Fjern.
  2. Start konsollen på nytt. Slik gjør du det:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Start konsollen på nytt.
    4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.

1. Legg til kontoen på konsollen på nytt. Slik gjør du det:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg Logg på.
    2. Bla ned til Behandle konto.
    3. Velg Legg til ny.
    4. Skriv inn Microsoft-kontoen din (e-postadresse og passord), og velg deretter Enter.
    5. Bekreft personverninnstillingene du har angitt for kontoen. Disse gjelder for alle Xbox One-konsollene du logger på.
    6. Velg Neste.
    7. Velg fargen for Hjem-skjermen på skjermen Velg en farge for å skille mellom deg og andre som bruker denne konsollen.
    8. Velg Neste.
    9. Når du blir minnet på spillerbildet som er knyttet til profilen din, velger du Neste.
    10. Velg innstillingene for pålogging.
Løsning 4: Fjern alle kontoene på konsollen.

Hvis du har mange kontoer lagret på konsollen, fjerner du dem og starter konsollen på nytt før du legger til kontoen din slik det vises i Løsning 3 over.

Hvis du har fjernet alle kontoene og lagt til din egen og du fortsatt ikke kan logge på, må du gjenopprette fabrikkinnstillingene på konsollen. Les og følg instruksjonene her svært nøye.

Advarsel! Hvis du tilbakestiller konsollen til standardinnstillingene, slettes alle kontoer, apper, spill, lagrede spill og innstillinger. Alt som ikke er synkronisert med Xbox Live, går tapt. Konsollen synkroniseres automatisk med Xbox Live når den er koblet til tjenesten.