Feilkode 80A4000A vises når du bruker Xbox Live-kontoen på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å bruke eller administrere Xbox Live-kontoen på Xbox One-konsollen:

Når denne Xbox-enheten ikke er tilkoblet, kan du ikke logge på. Dette kan skje hvis du ikke lagrer passordet. Kontroller nettverkstilkoblingen og logg på.

80A4000A

Dette kan bety ett av følgende:

• Konsollen har mistet tilkoblingen under lagring av passordet på konsollen.
  • Konsollen har mistet tilkoblingen og kan ikke logge deg på, fordi du ikke lagret passordet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-17T21:49:59.0585860+00:00
Løsning 2: Koble fra og koble til Xbox Live på nytt.
  1. Gjør følgende for å koble konsollen fra Xbox Live:
    • Kablet tilkobling: Koble fra Ethernet-kabelen på baksiden av Xbox One-konsollen.
    • Trådløs tilkobling:
      1. Trykk Xbox-knappen for å gå til Hjem-skjermen, eller si Xbox, gå hjem.
      2. Bla mot venstre på Hjem for å åpne guiden.
      3. Velg Innstillinger.
      4. Velg Alle innstillinger.
      5. Velg Nettverk.
      6. Velg Nettverksinnstillinger.
      7. Velg Koble fra trådløst nettverk.
  2. Slå Xbox One-konsollen av og på. Du starter konsollen helt på nytt ved å slå den helt av og på. Ingen spill eller data slettes når du gjør dette. Slik gjør du det:
    1. Slå av konsollen ved å holde inne av/på-knappen på fremsiden av konsollen i ca. 10 sekunder.
    1. Slå på konsollen igjen ved å trykke enten av/på-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på kontrolleren.
      Obs!
      Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder inne av/på-knappen til konsollen slår seg helt av.
  1. Koble til Xbox Live på nytt.
    Obs! Hvis du vil ha hjelp med å opprette en tilkobling, kan du se løsningen for første gangs tilkobling til Xbox One.
  2. Logg på Xbox Live-profilen din på Xbox One-konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se løsningen for Xbox One-pålogging.

Løsning 3: Slå konsollen av og på og test nettverkstilkoblingen

Gjør følgende for å slå konsollen av og på:

1. Koble fra strømkabelen på baksiden av ruteren, modemet eller gatewayen i fem minutter. Hvis du har både en ruter og et modem, kobler du fra strømkabelen på begge enhetene.
  2. Slå Xbox One-konsollen av og på. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du slår Xbox One av og på, kan du se Løsning 2.
  3. Etter fem sekunder kobler du til modemet eller nettverksporten og venter til alle lampene lyser.
  4. Hvis du bruker en ruter, kobler du den til og venter til alle lampene lyser.

Deretter tester du tilkoblingen til Xbox Live:

1. Trykk Xbox-knappen for å gå til Hjem-skjermen, eller si Xbox, gå hjem.
  2. Bla mot venstre på Hjem for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  5. Velg Nettverk.
  6. Velg Nettverksinnstillinger.
  7. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis denne løsningen fungerer, kobles konsollen din til Xbox Live: Hvis testen mislykkes, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Obs! Velg Ja hvis du får spørsmål om du vil oppdatere programvaren i konsollen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.