Feilkode 80A4000B vises på grunn av et problem med faktureringen eller tilkoblingen på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å logge på Xbox Live-kontoen på Xbox One-konsollen:

We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by
signing in to account.live.com.

80A4000B

Dette kan bety ett av følgende:

• Betalingsinformasjonen for Microsoft-kontoen må oppdateres.
  • Det har oppstått en nettverkstilkoblingsfeil.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-09-23T08:31:39.9834038+00:00

Løsning 2: Bekreft sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen.

1. Logg på Microsoft-kontoen.
    Har du glemt passordet? Tilbakestill passordet.
  2. Velg Sikkerhet og personvern.
  3. Velg Flere sikkerhetsinnstillinger.
  4. Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Kontroller at e-postadressen, den alternative e-postadressen og telefonnummeret er riktige.
  5. Velg Betaling og fakturering og velg Faktureringsinformasjon.
  6. Kontroller faktureringsopplysningene for Microsoft-kontoen. Bekreft for eksempel at fakturaadressen for Microsoft-kontoen samsvarer med fakturaadressen som brukes av kredittkortselskapet. Kontroller også at betalingsdetaljene for Microsoft-kontoen, deriblant store og små bokstaver, samsvarer med informasjonen som brukes av kredittkortselskapet.
  7. Velg Rediger profil, og følg deretter instruksjonene for å oppdatere faktureringsinformasjonen hvis den er feil.
  8. Logg av Microsoft-kontoen.
  9. Logg på Xbox Live på Xbox One-konsollen.

Løsning 3: Fjern og gjenopprett Xbox Live-profilen.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å laste ned en ny versjon av profilen din fra Xbox Live:

1. Fjern Xbox Live-profilen fra konsollen:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Konto.
    5. Velg Fjern kontoer.
    6. Velg kontoen du vil fjerne.
    7. Velg Fjern for å bekrefte.
  2. Utfør en hard tilbakestilling av konsollen. Dette gjør du ved å trykke på Xbox-knappen på konsollen til konsollen slås av og starter på nytt.
  3. Gjenopprett profilen til konsollen.
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Logg på.
    3. Velg Legg til ny.
    4. Skriv inn e-postadressen for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Enter.
    5. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen din, og velg deretter Enter.
    6. Bekreft personverninnstillingene du har angitt for kontoen. Disse gjelder for alle Xbox One-konsollene du logger på. Velg Neste.
    7. Velg Gjør det raskt, gjør det magisk eller Kontroller at det er meg eller Lås på skjermen Pålogging og sikkerhetsinnstillinger
    8. Hvis du velger Gjør det raskt, gjør det magisk eller Kontroller at det er meg og har en Kinect-sensor, blir du bedt om å bekrefte at du vises på skjermen. Velg Det er meg for å bekrefte.
    9. Du blir minnet på spillerbildet som er knyttet til profilen din. Velg Neste.
    10. Velg fargen for Hjem-skjermen for å skille mellom deg og andre som bruker denne konsollen, på skjermen Velg en farge. Velg Neste.
    11. Hvis du ikke har Xbox Live Gold, vises alternativer for abonnement. Hvis du ikke vil ha Xbox Live Gold, velger du Nei, takk.
    12. Profilen er nå lastet ned til konsollen.

Løsning 4: Slå konsollen av og på, og test nettverkstilkoblingen.

Slik slår du konsollen av og på:

1. Koble fra strømkabelen på baksiden av ruteren, modemet eller gatewayen i fem minutter. Hvis du har både en ruter og et modem, kobler du fra begge enhetene.
  2. Slå av Xbox One-konsollen ved å holde inne Xbox-knappen på forsiden av konsollen i 10 sekunder.
  3. Etter fem minutter kobler du til modemet eller gatewayen, og venter til alle lampene lyser på vanlig måte.
  4. Hvis du bruker en ruter, kobler du den til og venter til alle lampene lyser.
  5. Slå på konsollen igjen ved å trykke Xbox-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på kontrolleren.

Obs! Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder inne av/på-knappen til konsollen slår seg helt av.

Deretter tester du tilkoblingen til Xbox Live:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger, og velg deretter Test nettverkstilkobling

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.