Feilkode 80A40010 vises på grunn av et problem med tilkoblingen eller Xbox Live-tjenesten på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du forsøker å gjøre noe av dette:

• Logge på Xbox Live-kontoen
  • Spille et spill med Xbox Live
  • Bruke en app som krever Internett-tilkobling

Det er et midlertidig problem med tjenesten. Prøv på nytt.

80A40010

Dette kan bety ett av følgende:

• Det er et problem med tilkoblingen til Xbox Live.
  • Det er et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-26T21:15:36.6617971+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen.
    Hvis du har et tilkoblingsproblem, kan du se Løsning for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Løsning 3: Fjern og gjenopprett Xbox Live-profilen.

1. Fjern Xbox Live-profilen fra konsollen:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Konto.
    5. Velg Fjern kontoer.
    6. Merk kontoen du vil fjerne, og trykk deretter på A-knappen.
    7. Velg Fjern for å bekrefte.
    8. Når du er ferdig, velger du Lukk.
  2. Utfør en hard tilbakestilling av konsollen:
    1. Dobbelttrykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Start konsollen på nytt.
    4. Velg Ja for å bekrefte omstarten.
  3. Gjenopprett profilen til konsollen.
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Logg på, som er alternativet øverst i guiden.
    3. Velg Legg til og administrer.
    4. Velg Legg til ny.
    5. Skriv inn Microsoft-kontoen din (e-postadresse og passord), og velg deretter Enter.
    6. Bekreft personverninnstillingene du har angitt for kontoen. Disse gjelder for alle Xbox One-konsollene du logger på. Velg Neste.
    7. Velg NesteSlik ser du ut-skjermen.
    8. I skjermbildet Velg en farge velger du fargen for startsiden for å skille mellom deg og andre som bruker denne konsollen. Velg Neste.
    9. Profilen er nå lastet ned til konsollen. Trykk på Xbox-knappen for å gå tilbake til Hjem-skjermen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Beslektede problemer