Feilkode 80A40011 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox One

Følgende feilmelding vises når du prøver å gjøre følgende:

• Logge på Xbox Live-kontoen
  • Spille et spill med Xbox Live-tjenesten
  • Bruke en app som krever Internett-tilkobling

Hvis du vil logge på, kontrollerer du at du er koblet til Xbox Live. Test nettverkstilkoblingen, eller kontroller om Xbox Live-tjenesten rapporterer problemer ved å gå til Settings > Network.

80A40011

Dette kan bety at nettverkstilkoblingen til Xbox One-konsollen er brutt.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Test tilkoblingen til Xbox Live.

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger. Eventuelle driftsavbrudd vises midt på skjermen.
  6. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen.
  7. Når du har testet nettverkstilkoblingen, velger du Test flerspillertilkobling til høyre på skjermen.

Løsning 2: Fjern og gjenopprett Xbox Live-profilen.

1. Fjern Xbox Live-profilen fra konsollen:
    1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Konto.
    5. Velg Fjern kontoer.
    6. Velg kontoen du vil fjerne, og trykk deretter A-knappen.
    7. Velg Fjern for å bekrefte. Når du er ferdig, velger du Lukk.
  2. Utfør en hard tilbakestilling av konsollen. Dette gjør du ved å holde inne av/på-knappen på konsollen til den slås av og deretter starter på nytt.
  3. Gjenopprett profilen til konsollen.
    1. Velg Logg på øverst til venstre på Hjem-skjermen.
    2. Velg Legg til ny.
    3. Skriv inn Microsoft-kontoen din (e-postadresse og passord), og velg deretter Enter.
    4. Bekreft personverninnstillingene du har angitt for kontoen. Disse gjelder for alle Xbox One-konsollene du logger på. Velg Neste.
    5. I skjermbildet Velg en farge velger du fargen for Hjem-skjermen for å skille mellom deg og andre som bruker denne konsollen. Velg Neste.
    6. Du blir minnet på spillerbildet som er knyttet til profilen din. Velg Neste.
    7. Velg Lagre passordet eller Be om passord. Profilen er nå lastet ned til konsollen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.