Feilkode 80A40014 vises på Xbox-konsollen på grunn av et problem med Microsoft-kontoen

Kontoen din er blokkert Hvis du har problemer med å logge på konsollen, kan du se løsningen for kompromittert konto.

Følgende feilmelding vises når du prøver å logge på profilen din på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen:

Beklager. Det er et problem med Microsoft-kontoen. Gå til https://account.live.com for mer informasjon.

Feilkode: 80A40014

Det kan bety at Microsoft-kontoen din er blitt midlertidig sperret for å beskytte deg mot svindel eller misbruk fordi det er oppdaget søppelpost eller bedragersk aktivitet.

Løsninger

Du må bekrefte eierskap av kontoen for å oppheve blokkeringen.

Løsning 1: Opphev blokkering for kontoen på nettet.

1. Gå til https://account.live.com.
  2. Logg på kontoen som er blokkert, med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  3. Du blir bedt om å bekrefte eierskap av kontoen ved å gi oss tillatelse til å sende en sikkerhetskode til en e-postadresse eller et telefonnummer du har angitt som en sikkerhetskontaktmetode. Velg ett av alternativene i rullegardinlisten.
  4. Angi sikkerhetskoden du mottok, i feltet som vises.
  5. Endre passordet når du blir bedt om det.
  6. Gå gjennom kontoopplysningene for å kontrollere at ingen har gjort endringer.

Du må bruke det nye passordet til å logge på Xbox-konsollen.

Løsning 2: Erstatt utdatert sikkerhetskontaktinformasjon.

Hvis du ikke kunne tilbakestille passordet fordi du ikke har tilgang til sikkerhetskontaktinformasjonen på kontoen, følger du denne fremgangsmåten:

1. Velg Jeg kan ikke bruke noen av alternativene fra rullegardinlisten.
  2. Skriv inn navnet på Microsoft-kontoen du prøver å gjenopprette.
  3. Skriv inn kontakt-e-postadressen.
  4. Trykk eller klikk Fortsett.
  5. Bekreft identiteten din ved å skrive inn så mye informasjon som mulig på siden for gjenoppretting av Microsoft-kontoer.
  6. Følg instruksjonene for å fullføre.
  7. Gå gjennom kontoopplysningene for å kontrollere at ingen har gjort endringer.

Fjern profilen fra alle konsoller den kan være lagret på (bare Xbox 360)

Når du har opphevet blokkeringen av kontoen, bør du fjerne profilen din fra alle Xbox 360-konsoller der du kan ha lagret profilen din, for å hindre eventuell (eller ytterligere) svindel.

1. Logg på en side på xbox.com (for eksempel denne) ved hjelp av koblingen øverst til høyre.
  2. Trykk eller klikk Min konto.
  3. Trykk eller klikk Sikkerhet, familie og forumer, og trykk eller klikk Beskyttelse av Xbox 360-profil.
  4. Velg Profilnedlasting kreves under BESØKTE KONSOLLER.
  5. Gå tilbake til konsollen, og prøv å logge på igjen.