Feilkode 876C0002 vises når du prøver å feste et element på startskjermen

Følgende feilkode vises når du prøver å feste et spill eller en app på startskjermen:

876C0002

Dette betyr at vi ikke kan feste elementet du forespurte.

Løsninger

Du løser dette problemet ved å prøve følgende løsninger og deretter feste på nytt.

Løsning 1: Kontroller at du er logget på konsollen din.

Se løsningen for Xbox One-konsollen for å kontrollere at du er logget på konsollen.

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live.

Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Bla til Innstillinger, og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk.
  4. Velg Test nettverkskobling. Hvis tilkoblingstesten lykkes, kobles konsollen til Xbox Live.