Feilkode 876C0100 vises når du prøver å se en video på Xbox One

Du får følgende feilkode når du prøver å se video på Xbox One:

876C0100

I de fleste tilfeller skyldes denne feilen en midlertidig tilkoblingsfeil. Vent noen minutter og prøv på nytt. Det pleier vanligvis å hjelpe.

Løsninger

Løsning 1: Vent, og prøv deretter på nytt.

Vent noen minutter og prøv deretter å spille av videoen på nytt.

Løsning 2: Test tilkoblingen.

Hvis den forrige løsningen ikke fungerte, starter du modemet eller ruteren på nytt, og deretter tester du tilkoblingen til Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Start nettverksenheten på nytt, for eksempel et modem eller en ruter.
  2. Gå tilbake til Hjem-skjermen på konsollen, og trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger og deretter Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk.
  5. Velg Detaljert nettverksstatistikk. Hvis det angis mer enn 5 prosent pakketap, prøver du løsningen for treg ytelse for Xbox One.