Feilkode 87DD0006 vises når du prøver å logge på Xbox Live på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å logge på Xbox Live eller en Xbox One-konsoll:

87DD0006

Dette kan bety at det var et tjenesteavbrudd like før du prøvde å logge på.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-05-22T19:58:01.2260182+00:00

Løsning 2: Start konsollen på nytt.

Tøm bufferen på Xbox One-konsollen ved å følge denne fremgangsmåten. Hvis konsollen er fryst, foretar du en hard tilbakestilling ved å følge instruksjonene i notatet.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen på konsollen for å starte på nytt.