Feilkode 87DD000D vises når du bruker Xbox One-konsollen

Problem

Følgende feilkode vises når du prøver å spille et spill eller åpne annet innhold du har kjøpt, på Xbox One-konsollen.

• 87DD000D

Denne feilkoden angir at lisensen for innholdet du prøver å åpne, ikke kan valideres.

Løsning

Du løser dette problemet ved å koble til Xbox Live med kontoen du brukte til å kjøpe innholdet. Hvis du er logget på med en annen konto, må du finne ut hvordan du bytter profiler på Xbox One.

Obs! Finn ut hvordan du angir Xbox One-konsollen som primærkonsoll, på Om My home Xbox.