Feilkode 0x87dd001a vises når du bruker Xbox One-konsollen

Følgende feilkode vises når du bruker Xbox One-konsollen:

0x87dd001a

Dette betyr at konsollen ikke er koblet til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-10-24T00:20:51.4194983+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingen til Xbox Live.

Du løser dette problemet ved å se løsningen for frakobling fra Xbox One.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87dd001a vises når du bruker Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?