Feil 87DE0003 vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One

Feilkoden nedenfor vises når du prøver å åpne et spill eller en app på Xbox One-konsollen:

87DE0003

Dette betyr at Xbox ikke finner lisensinformasjonen for dette innholdet.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-04-29T15:37:42.3504331+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2017-04-29T15:37:42.3504331+00:00

Løsning 2: Test Internett-tilkoblingen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk, og velg deretter Nettverksinnstillinger.
  5. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis det ikke vises en melding som bekrefter at konsollen er koblet til Internett, bruker du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One til å feilsøke problemet.

Løsning 3: Start konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i cirka 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.