Feilkode 87DE2714 vises når du prøver å starte et spill eller en app

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et spill eller en app:

Feil 87DE2714

Dette kan bety at Xbox One-konsollen ikke kunne bekrefte lisensen for spillet eller appen. Dette skjer når du ikke er logget på Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-02-19T20:15:03.7543031+00:00

Løsning 2: Logg på Xbox Live med kontoen som kjøpte spillet

Kontroller at du er logget på Xbox Live-kontoen som kjøpte spillet eller appen på Xbox One-konsollen. I tillegg må du kontrollere at du er koblet til Xbox Live.

Hvis du vil teste tilkoblingen, gjør du følgende:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverksinnstillinger under Nettverk.
  5. Velg Test nettverkstilkobling.

Hvis testen bekrefter at du er tilkoblet, prøver du å åpne innholdet på nytt.

Løsning 3: Angi Xbox One-konsollen som din hjemme-Xbox

Hvis Xbox Live-tjenesten er nede, kan det hende at tjenesten ikke kan bekrefte lisensen for et spill eller en app som er kjøpt digitalt. Du kan løse dette problemet ved å angi Xbox One-konsollen som din hjemme-Xbox.

Obs! Du kan bare angi én konsoll som din hjemme-Xbox.

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Min hjemme-Xbox under Personalization.
  5. Se gjennom informasjonen, og gjør deretter ett av følgende:
    • Velg Gjør dette til min hjemme-Xbox hvis du vil angi at konsollen skal være din hjemme-Xbox.
    • Velg Dette er ikke min hjemme-Xbox hvis du vil fjerne angivelsen.