Feilkode 87DE271F vises når du prøver å starte et spill eller en app

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et spill eller en app:

87DE271F

Dette kan bety ett av følgende:

• Du kjøpte og lastet ned spillet, men du er ikke logget på og koblet til Xbox Live.
  • Et annet familiemedlem kjøpte og lastet ned spillet, men personen er ikke logget på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-06-22T16:42:19.7318476+00:00
Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-06-22T16:42:19.7318476+00:00

Løsning 2: For et spill du kjøpte og lastet ned

Hvis denne feilmeldingen vises og du kjøpte spillet, kontrollerer du at du er koblet til og logget på Xbox Live.

Løsning 3: For et spill som ble lastet ned av et annet familiemedlem

Hvis spillet ble kjøpt av et annet familiemedlem, og familien ikke bruker lisensiering per konsoll, gjør du ett av følgende:

• Familiemedlemmet som kjøpte spillet, må logge på Xbox One-konsollen.
  • Personen som kjøpte spillet, kan angi konsollen som sin hjemmekonsoll. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Om My home Xbox.