Feilkode 87DF2EE2 vises når du laster ned innhold fra Xbox Live på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live på Xbox One-konsollen:

87DF2EE2

Dette bety at nedlastingen mislyktes. Denne feilen oppstår vanligvis når nedlastingen mislykkes på grunn av tilkoblingsproblemer.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-03-30T19:46:33.9469018+00:00

Løsning 2: Feilsøk tilkoblingsproblemer

Prøv løsningen for strømmingskvalitet på Xbox One.