Feilkode 87E00007 vises når du starter et spill eller en app som lastes ned

Følgende feilkode vises når du prøver å starte et spill eller en app:

87E00007

Dette kan bety at en oppdatering fortsatt installeres for spillet eller appen du prøvde å starte.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-01-21T02:20:22.4722144+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2017-01-21T02:20:22.4722144+00:00

Du kan også kontrollere detaljerte opplysninger på siden Xbox Live-status.

Løsning 2: Se etter varsler i Mine spill og apper

1. Dobbelttrykk på Xbox-knappen for å gå til Hjem-skjermen.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Rull nedover, og velg Mine spill og apper.
  3. Finn innholdet og se etter varsler eller en fremdriftsindikator for oppdateringen.
  4. Når installasjonen er fullført, prøver du å laste innholdet på nytt.