Feilkode 87E00008 vises når du starter et spill på Xbox One

Følgende feilkode vises når du starter et spill på Xbox One:

87E00008

Dette kan bety at spillet ikke ble installert korrekt, eller trenger å oppdateres. Dette kan også forekomme hvis spillet har blitt flyttet mellom ulike lagringsenheter eller ble startet mens en oppdatering ble utført.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-03-23T06:22:20.3972322+00:00

Løsning 2: Sjekk om spillet har en ventende oppdatering.

1. Trykk høyre trigger på Hjem-skjermen, og åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Finn spillet du prøver å spille.

Hvis spillflisen er tonet ned og viser en fremdriftsindikator, henter spillet en oppdatering. Vent til prosessen er fullført. Det vises et "*"-ikon øverst til høyre i spillflisen når spillet er oppdatert.

Prøv å starte spillet på nytt. Hvis det ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Bla mot venstre fra Hjem for å åpne guiden.

Obs!  Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte spillet på nytt.

Obs!  Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt. Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 4: Installer spillet på nytt.

Når du installerer spillet på nytt, overskrives spillet som er lagret på konsollen din, og eventuelle nødvendige oppdateringer foretas. Du må avinstallere den forrige installasjonen først, uansett om du installerte spillet fra en plate eller fra Xbox Store. Slik avinstallerer du et spill:

1. Trykk høyre trigger på Hjem-skjermen, og åpne Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du vil installere på nytt.
  4. Trykk menyknappen på kontrolleren, og velg Avinstaller.

Deretter kan du installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller laste ned på nytt fra Xbox Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Store, velger spillet og velger deretter Install.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.